Arjalla ja Minnalla on samanlainen kunnianhimoinen suhtautuminen työhön ja intohimo kehitellä uusia asioita. Kuva: Sami Perttilä

Kun Minna Lintukangas tuli Arja Korisevan Fortuna-orkesteriin kapellimestariksi, henkilökemia naisten välillä toimi heti.

– Kysyin, tulisiko Minna tekemään kanssani laajempaakin yhteistyötä. Onneksi hän innostui siitä.

Minna on nyt Arjan Fortuna-orkesterin kapellimestari, pianisti ja pianonsoiton opettaja sekä tapahtumajärjestäjä. Hän on myös Arjan assistentti, joka hoitaa laaja-alaisesti artistin taustatyötä.

– Minna astui elämääni oikealla hetkellä ja oikealla tavalla, sillä pitkäaikainen yhteistyöni upean assistenttini Milla Mattilan kanssa oli päättynyt.

– Tarvitsen juuri tällaista Minnaa.

– Ja minä tarvitsen Arjaa, Minna nauraa.

Yhteistyö käynnistyi täysillä, kun Arja sairastui syöpään vuonna 2015.

– Saatoin onneksi jättää työasiat Minnan hoitoon. Silloin alkoi myös syvällinen ystävyys ja luottamus. Siinäkin mielessä kävelemme ihan kädessä, ettei toisen koskaan tarvitse selitellä toiselle, vaan ymmärrämme puolesta sanasta tai ilman sanojakin, Arja sanoo.

Erinomainen asia on myös se, että kahden hengen tiimi toimii paljon joustavammin kuin iso organisaatio.

– Minusta meidän yhteistyössämme on erityisen hienoa se, että on niin täydellinen luottamus kaikessa, mitä lähdemme tekemään. Näiden vuosien aikana emme ole koskaan olleet eri linjoilla, vaan näkemys on yhteinen, Minna sanoo.

Lue lisää Luontaisterveyden numerosta 4/2022!